Asselux

Luxe keramiek oplossingen

Asselux ontwerpt en produceert keramische speciaalproducten. Wij presenteren met passie voor interieur een grote collectie sanitair, tegels en maatwerk producten zoals keuken- en tafelbladen, traptreden, balies, horeca meubliair en gevelbekleding. Voor divers serie- en maatwerk kun je bij ons terecht. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en onderscheiden ons door samen met de klant tot een uniek concept en product te komen. Zo wordt iedere ruimte individueel ontworpen en gerealiseerd.

Over het ontstaan van Asselux

Asselux is onderdeel van de Asschert Group. De Asschert Group heeft al meer dan veertig jaar ervaring in de afbouw. Ruim 44 jaar geleden is ze gestart met een tegelzetbedrijf, genaamd Asschert B.V., en een kleine showroom te Neede. In al die jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd op gebied van tegels en sanitair, waarbij in 2008 Asselux is ontstaan. Apart maar ook gezamenlijk verzorgen wij gave projecten en zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten, voor zowel interieur als exterieur.

Asselux Keramiek – Horeca – Tafels – Bar- Haard -4 (2)

Werken bij Asselux

Werken bij Asselux betekent meewerken aan innovatieve projecten. Bijvoorbeeld als productiemedewerker, calculator of verkoper. Asselux groeit, dus met enige regelmaat zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Laat gerust van je horen als je meer wilt weten over één van de vacatures, of over ons bedrijf. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Calculator | Werkvoorbereider

Werk jij nauwkeurig en ben jij een echte aanpakker? Ben je communicatief vaardig en denk je in oplossingen? Ben je stressbestendig en een teamspeler die zijn eigen verantwoordelijkheden goed kent? Heb je alles met 'ja' beantwoord? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Asselux kom je te werken in een dynamische omgeving, waarbij we volop bezig zijn met projecten. Van het renoveren van een hotel of horecagelegenheid tot de nieuwbouw van een wellness resort,  kantoorpand of luxe privéwoning. In al deze projecten is het aan ons de taak om klanten te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun projecten, groot of klein. Asselux is onderdeel van de Asschert Group en biedt een grote collectie tegels, sanitair en maatwerk aan. Het tot in de puntjes voorbereiden van een project voor de uitvoering: dat geeft jou veel energie. Als werkvoorbereider en calculator fungeer je als spil binnen het voorbereidingsproces van een project, waarbij je pijlen zijn gericht op maatwerk. Je draagt zorg voor de calculaties van maatwerk. Denk hierbij aan wastafels, (keuken)bladen, bars, balies en zwembadranden. Na akkoord van de opdrachtgever verzamel je alle informatie en maak je een duidelijke werktekening, waarna de productiemedewerkers aan de slag kunnen. Met jouw passie voor in- en exterieur enthousiasmeer jij anderen, waardoor er hard en prettig gewerkt wordt. Door het creëren van een proactieve werksfeer weet jij de doelstelling van de opdrachtgever te behalen. Kerntaken Het verzorgen van de werkvoorbereiding, tekening, calculatie en begroting Het onderhouden van klantcontacten, leveranciers en onderaannemers Het verzorgen en bewaken van de planning Het aanvragen van offertes en deze mede beoordelen Voorleggen, bespreken en doorvoeren van de begroting Bewaken van regels m.b.t. de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu Proactief meedenken over procesverbeteringen Jouw profiel HBO technisch werk- en denkniveau (of MBO niveau met minimaal 5 jaar werkervaring) Interieur en bouwkundig goed onderlegd Kennis van AutoCad en/of 3D tekensoftware pakketten Kennis van Office Kennis van machine besturing programmering Ervaring met calculeren Ervaring met LEAN is een pré Goede sociale vaardigheden Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal Resultaatgericht en kwaliteitsbewust Stressbestendig en flexibel Wat bieden wij jou ? Een gezellig team met informele werksfeer Een fulltime baan (40 uur) Werktijden in overleg Interesse? Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in, upload een up-to-date CV en klik op 'Verzenden'. Bellen mag uiteraard ook!

Soliciteer op deze functie
Werkvoorbereider

Werk jij nauwkeurig en ben jij een echte aanpakker? Ben je communicatief vaardig en denk je in oplossingen? Ben je stressbestendig en een echte teamplayer die zijn eigen verantwoordelijkheden goed kent? Heb je alles met ‘ja’ beantwoord? Dan ben jij de persoon waar Asschert Group naar op zoek is. Wie zijn wij? De Asschert Group staat al ruim 40 jaar bekend als afbouwgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van wand- en vloerafwerkingssystemen in zowel de traditionele markt als prefab bouw. Zo zijn wij actief in diverse marktsegmenten waaronder de woning- en utiliteitsbouw en werken wij aan prestigieuze nieuwbouw- en verbouwprojecten. Hoge betrokkenheid, betrouwbaarheid en het leveren van een goede kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. De korte lijnen en samenwerking binnen onze organisatie zorgt altijd voor een gedegen kwaliteit. De Asschert Group bestaat uit: Asschert tegelwerk & totaalafbouw Asschert wonen & projecten Asselux Functieomschrijving Het tot in de puntjes voorbereiden van een project voor de uitvoering: dat geeft jou veel energie. Als werkvoorbereider fungeer je als spil binnen het voorbereidingsproces van een project. Met jouw passie voor bouwen, enthousiasmeer jij anderen, waardoor er hard en prettig gewerkt wordt. Kerntaken van de werkvoorbereider: Het verzorgen van de werkvoorbereiding voor onder andere Prefab elementen inclusief het omzetten naar een CNC productie tekening Het onderhouden van klantcontacten, leveranciers en onderaannemers Contact onderhouden met de productie omtrent specialistische werkmethoden Het verzorgen en bewaken van planningen Het aanvragen van offertes en deze mede beoordelen Bewaken van regels m.b.t. de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu Proactief meedenken over procesverbeteringen Functie-eisen In bezit van MBO Bouwkunde, Werktuigbouw, Interieurbouw of IPO (Industrieel product ontwerpen) diploma met minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring in de branche Ervaring met (CAD) engineering en Microsoft Office Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden Duits en Engels spreken is een pré Ervaring met BIM en LEAN is een pré Je bent/Je hebt: Commercieel Doorzettingsvermogen Zelfstandig Stressbestendig Gestructureerd en planmatig Proactief Aanbod Een marktconform salaris Een fulltime baan (40 uur) Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Soliciteer op deze functie
Productiemedewerkers

Ben jij die enthousiaste productiemedewerker die zijn handen graag uit de mouwen steekt, de juiste instelling heeft en snel leert? Wil je in een productieomgeving werken binnen een jong en dynamisch bedrijf? Heb jij ervaring met productiewerk? En affiniteit met het bewerken van keramiek? Heb je alles met ‘ja’ op beantwoord? Dan ben jij de productiemedewerker waar Asselux naar op zoek is. Werkzaamheden In onze productie kun je op verschillende functies worden ingezet. Hieronder een greep uit de mogelijkheden: (water)snijden Zagen Frezen Verlijmen Afwerken (schuren en polijsten) Montage Het lezen van technische tekeningen is voor jou geen enkel probleem. Wat bieden wij jou? Een gezellig team met prettige werksfeer Een fulltime baan (40 uur) Dagploeg, van 07:30 – 16:15 uur Lijkt dit jou wat? Schroom je niet en solliciteer via het formulier. Je bent van harte welkom!

Soliciteer op deze functie
Montagemedewerkers

Ben jij die enthousiaste montagemedewerker die zijn handen graag uit de mouwen steekt, de juiste instelling heeft en snel leert? Houd je van een afwisselende baan, waarbij je zowel in een productieomgeving als bij de klant op locatie aan het werk bent? Heb jij ervaring in de bouw en affiniteit met tegels? Heb je alles met ‘ja’ op beantwoord? Dan ben jij de montagemedewerker waar Asselux naar op zoek is. Werkzaamheden Asselux heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van semi-prefab afbouwsystemen. Dit heeft geleid tot het Keratop Tec-Board paneel. Een prefab paneel, gemaakt van hardschuim met een grootformaat keramische tegel als afwerking. Het systeem kan zowel als vloer- en wandbekleding worden toegepast. Als montagemedewerker ga je bij ons aan de slag met het produceren en monteren van Keratop Tec-Board panelen. De productie van deze panelen vindt plaats in onze productiehal in Neede. Onze productiecapaciteit is vooral ingericht op de seriematige vervaardiging, maar ook maatwerk zal zo nu en dan voorkomen. Naast het produceren zal je tevens worden ingezet voor de montage op locatie. De panelen worden veelal toegepast in badkamers, toiletten en keukens. Wat bieden wij jou? Een gezellig team met prettige werksfeer Een fulltime baan (40 uur) Dagploeg, van 07:30 – 16:15 uur Lijkt dit jou wat? Schroom je niet en solliciteer via het formulier. Je bent van harte welkom!

Soliciteer op deze functie
Recente projecten

Met trots presenteren wij onze gerealiseerde projecten. Wij laten je zien dat er voor zowel de zakelijke als particuliere klant een bijzonder interieur gecreëerd kan worden. Van basis oplossingen tot luxe uitvoeringen en van serie tot maatwerk.

01 / 05

Contact

AsseluxNeede