Woningen

Woning Haaksbergen

Woning & Poolhouse

Afgelopen jaar is deze woning in Haaksbergen getransformeerd naar een luxe villa met poolhouse. Een chique en stijlvol geheel met grote statements. In opdracht van Studio Linda Pol hebben wij tegels en maatwerk mogen leveren. Een project waar wij met veel passie en enthousiasme aan hebben meegewerkt, op zowel esthetisch als technisch vlak.

Binnenshuis zijn er voor de badkamers en toiletten een verscheidenheid aan tegels geleverd. Iedere ruimte in de woning heeft een volledig eigen stijl en kleurenpalet gekregen. De tegels sluiten hier perfect op aan en stralen de rust uit waar ze in het ontwerp naar op zoek waren.

De badkamer ensuite is voorzien van een maatwerk plateau waarop het vrijstaande bad staat gepositioneerd. Het plateau loopt over in een maatwerk badmeubel. Zowel het (wastafel)plateau, de stolwanden en kastfronten zijn vervaardigd uit groot formaat dun keramiek (Exclusive Sand Layers), evenals het separate toilet en de doucheruimte.
In de tweede badkamer op de bovenverdieping is gekozen voor aardse tinten, met een marmerlook vloertegel en als eyecatcher wand mozaïeken met de uitstraling van natuursteen. De vloeren en wanden hebben dezelfde kleurtint en, ondanks de verscheidenheid aan materialen, sluiten ze naadloos op elkaar aan.
Het toilet op de begane grond is voorzien van zwarte hexagonale tegels welke zowel op de vloer als wand zijn toegepast. Het geeft een chique uitstraling.

Voor de tuin en het poolhouse kwam de vraag voor buitentegels en maatwerk. De XXL buitentegels zijn zowel toegepast in het poolhouse als in de tuin. Rondom het zwembad liggen maatwerk zwembadranden, welke in eigen productie zijn vervaardigd. Hetzelfde is gerealiseerd voor de traptreden in de tuin. In het poolhouse is tevens een zwarte maatwerk haardombouw gerealiseerd.

Interieurontwerp: Studio Linda Pol

Contact

AsseluxNeede