Actueel
19 april 2021

Tegel Trends

Wegens corona zijn de tegelbeurzen afgelopen jaar niet doorgegaan. Ook dit jaar zal het helaas aan ons voorbij gaan. Om jullie toch te inspireren presenteren we via deze weg de laatste tegeltrends en ontwikkelingen.

Het verzamelen van unieke tegels, dun keramiek en mozaïeken is wat we dagelijks doen. Naast onze Keratop collectie bieden wij een breed scala aan andere tegelmerken. Van mozaïeken tot grootformaat tegels en dun keramiek. Wil je meer informatie over één of meerdere tegels op onderstaande afbeelding? Stuur je vraag, inclusief foto, naar info@asselux.nl.

Heb je iets gezien dat je aanspreekt, maar staat het niet op deze website? Laat het ons gerust weten. Onze projectadviseurs adviseren jou graag in het uiteenlopende aanbod.

Vernieuwde
Keratop collectie

Sinds kort heeft Asselux haar dun keramische tegelcollectie vernieuwd. De collectie is aangevuld met de Naturals en Re-Stile 12. Daarnaast is de Re-Stile 6 en Exclusive collectie aangevuld met nieuwe items en eyecatchers.

Exclusive Caramel
Exclusive Caramel
(XXL) binnen-buiten
tegelcollectie

Er komt steeds meer vraag naar XXL tegels welke zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. Deze fraaie collectie heeft een natuurlijke uitstraling en is beschikbaar in diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen, waaronder in 120 x 120 cm.

Wat deze serie bijzonder maakt is dat het niet alleen in binnen- en buitentegels, maar ook als groot formaat dun keramiek leverbaar is. Dankzij de vele mogelijkheden kun je een rustig en samenhangend geheel creëren.

Binnen tegels
Afmetingen in 9 mm dik: mozaïek, 30×60, 60×60, 45×90, 90×90, 60×120, 120×120 cm
Afmetingen in 6 mm dik: 120×270 cm
Afwerkingen: naturale en antislip

Buiten tegels
Afmetingen: 90×90, 120×120 cm
Dikte: 20 mm
Afwerking: antislip

 

 

 

Monumentale stenen
in keramiek uitgevoerd

Natuurstenen vloeren zijn weer helemaal hot! We hebben een breed aanbod in keramische tegels met de uitstraling van natuursteen. De huidige technieken maken het mogelijk dat het zo realistisch lijkt, dat het vrijwel niet van echt is te onderscheiden. Zo bestaat deze serie niet alleen uit verschillende afmetingen en kleuren, maar ook uit een tweetal randafwerkingen: gerectificeerd en getrommeld. De getrommelde rand zorgt voor een nostalgische look en laat de voeg breder lijken zoals echt natuursteen ook heeft.

Getrommelde rand
Impressie | Getrommelde rand uitvoering

Contact

AsseluxNeede