Actueel
27 maart 2020

Renovatiebeurs 2020 verzet naar 6 t/m 8 oktober

De vakbeurs RENOVATIE 2020, die medio mei zou plaatsvinden, wordt vanwege de corona uitbraak verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober 2020.

Met deze verplaatsing zal de renovatie vakbeurs deel uitmaken van de Nationale Energie Week, die dit jaar het thema ‘Samenwerken in Transitie’ draagt. De vakbeurs Prefab zou al plaatsvinden tijdens deze data en verwelkomt hiermee de vakbeurzen Renovatie en Monument. De Brabanthallen zijn hierdoor tot de laatste vierkante meter gevuld.

Het thema renovatie kent veel raakvlakken met de energietransitie en verduurzaming. In de wijze waarop gerenoveerd wordt speelt prefabricage verder een groeiende rol. De toevoeging van de Renovatiebeurs is dus van toegevoegde waarde.

Asselux | Stand 01.B053

Tijdens de beurs laten we je kennis maken met het Keratop Tec-board paneel. Een innovatief prefab en modulair afbouwsysteem, gemaakt van XPS hardschuim met een groot formaat keramische tegel als afwerking. Tijdens de beurs laten we je graag zien hoe onze panelen worden toegepast in een badkamer, toilet en keuken. Daarnaast presenteren wij de diverse Keratop Tec-Board modules.

Kom je langs op onze stand (01.B053)? We zien en spreken je graag!

Registratie Renovatievakbeurs

Had je je aangemeld voor de Renovatiebeurs? Dan heb je onlangs een e-mail daarover ontvangen. Op maandag 3 augustus kun je je opnieuw registreren. Wij houden je op de hoogte!

Contact

AsseluxNeede