Actueel
26 maart 2020

Maatregelen Coronavirus

Beste klant,

Onlangs heeft het kabinet maatregelen voorgeschreven om de versnelde verspreiding van het toenemende coronavirus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij bij de Asschert Group enkele maatregelen getroffen. Op deze manier proberen wij het risico op besmetting tot een minimum te beperken en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te waarborgen. Indien er wijzigingen doorgevoerd moeten worden, zullen wij daarover communiceren. Wij vragen jouw medewerking en flexibiliteit en hopen op jullie begrip. Bedankt.

Met vriendelijke groet,
Het team van Asschert Group

Vragen?

Vooralsnog kunnen wij door met onze dagelijkse werkzaamheden en heeft dit geen gevolgen voor aanvragen en lopende orders. We houden alles nauwlettend in de gaten en zullen je op de hoogte houden naarmate de situatie verandert.
Heb je vragen? Wij zijn, net als gewoonlijk, te bereiken via e-mail en telefoon. Doordat een deel vanuit huis werkt, kan het zijn dat de reactie iets langer op zich laat wachten dan normaal.

Algemene maatregelen

  • Deze maatregelen zijn genomen op basis van adviezen van het RIVM.
  • Ons personeel dient afstand te houden op bouw- en klantlocaties en contact met andere medewerkers/(onder)aannemers te vermijden.
  • Pauzes worden verspreidt gehouden, zodat iedereen de gepaste afstand van 1,5 meter kan bewaren.
  • Interne vergaderingen worden tot een minimum beperkt. Klantafspraken worden indien mogelijk omgezet naar telefonische afspraken.
  • We werken met elkaar hard door aan projecten. Dit doen we de komende weken niet alleen vanaf kantoor, maar ook vanuit huis. Kantoorpersoneel werkt waar mogelijk vanuit huis.

Maatregelen klanten

  • Bij het tekenen van afleverbonnen of begeleidingsbrieven wordt verzocht om een eigen pen te gebruik en persoonlijk contact met onze medewerkers te vermijden.
  • Wij verzoeken vriendelijk, indien niet noodzakelijk, niet ons pand te betreden. Mocht dit wel nodig zijn, houdt dan ten allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers en voorkom fysiek contact.

 

Contact

AsseluxNeede