Actueel
14 december 2018

Asselux 2.0 is gelanceerd!

Het is zover: website Asselux 2.0 is gelanceerd. Een gloednieuwe website, waarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook zeker de functionaliteiten flink op de schop zijn gegaan. We nemen je graag mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening. Voor alle websites van de Asschert Group is hetzelfde template doorgevoerd, welke allen in een eigen jasje zijn gestoken. Zo ontstaat er uniformiteit, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede doet.

Waarom een nieuwe website?

De vorige grote update van de website is inmiddels bijna 4 jaar geleden. Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest beter, moderner en gebruiksvriendelijker worden.

Het draait bij Asselux om het delen van toonaangevende content, kennis en expertise, het presenteren van mooie projecten en het aanbieden van een goede service. De prachtige projecten die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd, waren “het ondergeschoven kindje” op de website. Deze worden vanaf heden prominent in beeld gebracht.

Betere service

Voor onze zakelijke klanten hadden we als doel de service naar een hoger niveau te brengen. Asselux biedt onder andere een keramiek collectie aan welke via de website als staal zijn aan te vragen.

Contact

AsseluxNeede